1 szavazat 1

Bemutatás

A Journey to the West és a Shaw Brothers Monkey King sorozatának harmadik darabjában a kompánia egy erdőn keresztül halad át, amely közelében a félelmetes 7 pók démon barlangja található. A démonok észreveszik Tang szerzetes közeledését és természetesen ők is elhatározzák, hogy megfőzik és megeszik a szerzetest, amely által halhatatlanok lehetnek.

Kemény harcok árán a 7 démoni hölgy elrabolja Tang-ot és Pig-et. (Malacot) A Monkey (Majomkirály) és Sandy segítséget kérnek a Föld Szellemétől, aki azt tanácsolja nekik, hogy szerezzék meg a Taoist King-től a legendás tűzfegyvert, ami által a pék démonok barlangját elzáró pókhálók felégethetők.

A Majomkirály felvéve az egyik pék démon alakját bejut a barlangba és folyamatosan megtévesztve a démonokat próbálja kiszabadítani Tang-ékat. Teljesen összezavarja őket, így egymást kezdik pusztítani a démonok. Közben Sandy is megszerzi a legendás tűzfegyvert és ő is betör a barlangba, azonban már nem találják ott Tang-ékat, akiket az egyik démon a közeli kolostorba csal. A Majomkirály azonban időben odaér és kiszabadítják Tang-ot, valamint a 7 pók barlangját is felégetik, majd tovább folytathatják útjukat India irányába.

Ennyi? Kérdezheted jogosan. Nos, ennyi. A történet az tetralógia első darabjához közelít, azaz alig történik valami izgalmas és érdemleges a közel másfél óra alatt. A harcokból is sokkal kevesebb van, valamint a helyszínek is két területre korlátozódnak: a démonok barlangja és egy mező. Musical elemek is vannak, de ezt már megszokhattuk a sorozat első két részében. Az érem pozitív oldalán a nagyon csinos színésznők találhatók és a barlang látványos megjelenítése. Az első két rész főszereplői visszatértek, de a Majomkirályt valamiért lecserélték. Szerintem a színész sem bánja, hogy kimaradt a filmből 🙂

  • Történet
  • Harci koreográfia
  • Képi világ
  • Zene
1.5

Videó és Fotó

1 videó

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük