1 szavazat 1

Bemutatás

Eagle (Sas) mellett Tang az egyik banditacsalád társvezére megöli a rivális család vezetőjét, Hua Chia-t és elrabolja a  különleges erejű kardot is. A támadás alatt a banditák másik ellenségének Ghostly Face-nek (Kísérteties arc) a maszkját ölti magára, így Hua Chia lánya azt hiszi, hogy nem is Tang volt a gyilkos. Miss Hua elindul, hogy megkeresse Kísérteties arcot, de út közben megtámadják Tang emberei. Egy idegen, Pen Chih segít neki, majd figyelmezteti a lányt, hogy ne tévesszék meg az érzései. Miss Hua tovább megy és találkozik Anny Ma-val, aki szintén Kísérteties arcot keresi. A folyón újra megtámadják őket Tang emberei, de Miss Hua legyőzi őket.

Anny Ma elmeséli, hogy Tang emberei támadták meg a falujukat és szinte mindenkit lemészároltak. Ekkor Kísérteties arc tűnt fel és elkezdte legyilkolni Tang embereit. Azt is elárulta a lánynak, hogy amikor gyilkol, akkor magára ölti az ijesztő maszkot, hogy így fedje el a „gonosz lelkét”, ami öl. A jó érdekében. Pen Chih és a Kísérteties arc egy és ugyanaz a személy. Pen Chih és a két lány is ugyanoda tart: Tang bandájának rejtekhelyére. Végül sikerül megölniük a Sas-t és Tang-ot is.

Ilyen rövid történet leírás még nem volt az oldalon, de ez nem az én hibám, hanem tényleg ennyire egyszerű a történetfolyam. A film érdekessége, hogy kínai studió rendezte, de viszonylag ismeretlen színészekkel forgatták és Indonéz helyszíneken. Ennek köszönhetően látványos és csodaszép helyszíneken játszódnak az események, amelyek legfőképpen kung fu harci elemeket vonultatnak fel. A harc meglehetősen közepes, vagy inkább az alatti, történet nem igazán van és ami megkérdőjelezné a film helyét az oldalon az az, hogy gyakran 15 perces bejátszások vannak, amik az indonéz szokásokat, hagyományokat mutatják be, miközben semmi köze a film eseményeihez. Számomra unalmas volt ez a film és szerintem sokan lesznek így ezzel. Ha kihagyod nem veszítesz sokat.

  • Történet
  • Harci koreográfia
  • Képi világ
  • Zene
1.5

Videó és Fotó

1 fotó

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük