1 szavazat 1

Bemutatás

A kaland folytatódik és a Journey to the West Shaw Brothers-es sorozatának negyedik része, a The Land of Many Perfumes úgy kezdődik, hogy Tang szerzetes, a Monkey King, (Majomkirály) Pigsy (Disznó démon) és Sandy (Folyók démona) útjuk során egy olyan földre tévednek, amelyet amazonok uralnak és ahol csak nők vannak. Ezúttal két gonosz démonbanda próbálja megszerezni Tang-ot. Az egyik csoport a 4 ördögi démon nővér, a másik oldalon pedig a Skorpió démon és a Kígyó démon. Meg is támadják Tang-ékat, de a Majomkirály erejével ők sem bírnak. A 4 ördögi nővér olyan tervet eszel ki, hogy a birodalom várába érkezve felveszik a kalandozók alakját, így a nők örülnek végre a férfiak látványának. A császárnő el is éri, hogy „Tang” legyen a férje.

A várba érkezik az „igazi” Tang és kompániája, majd szembesülnek, hogy ádáz harc kezdődött a császárnő és a lánya között Tang kegyeiért. A Majomkirály azonban átlát a szitán és leleplezi a 4 ördögi nővért és el is pusztítja őket. A Skorpió és Kígyó démon ellenben megtéveszti Ru Yi-t, a Tündéristent és a Majomkirály otthonába, birodalmába küldik őt. Ott természetesen Ru Yi nem talál békés fogadtatásra és harc indul el. Ezt a Majomkirály is meghallja a Földön és a népe segítségére siet.

De nem csak a Majomkirály védi Tang-ot, hanem Pigsy és Sandy is, így kitartanak a gonosz démonok ellen, amíg a Majomkirály visszatér és együtt pusztítják el a két démont. A császárnő nem akarja elengedni Tang-ot, de egy olcsó trükkel a Majomkirály megtéveszti őt és így a fogadás révén a kalandozó csapat indulhat tovább úticéljuk felé, azaz Indiába.

Megmondom őszintén, hogy nagyon megfáradt már ez a sorozat a végére. Az első rész még felkeltette az érdeklődést, a második egész jó volt, de a harmadik és ez a negyedik….küzdeni kell, hogy ne aludj el. Komédiai elemekkel megpakolt kalandfilmről beszélünk, de nevetni nem nevettem és az izgalmaktól is távol tart a film. A harcok, koreográfia továbbra is kritikán aluli, (tessék csak megnézni a 2 évvel korábban készült The Assassin-t)  és a történet faék egyszerűségű. Minden részben ugyanaz van, hogy Tang-ot akarják megenni, megszerezni a gonosz démonok. Pozitívumként azért el szeretném mondani, hogy az effektek a korhoz képest ötletesek és látványosak, a főcímzene pörgős és jó, és rengeteg női szereplő után pedig lehet a nyálat csorgatni a férfiaknak, mert bizony csinosak. A szereplőgárda amúgy ugyanaz, mint az előző részben.

  • Történet
  • Harci koreográfia
  • Képi világ
  • Zene
1.9

Videó és Fotó

1 videó

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük